Sådan har vi hjulpet Min Afsked med SEO

FRA LILLE STARTUP TIL VÆKSTVIRKSOMHED

Resultatet af et SEO Framework der virker

Til trods for konkurrencesituationen har vi siden 2021, i samarbejde med Min Afsked, vækstet antallet af besøgende med 38,57% og antallet af konverteringer fra SEO med 59%. Derudover er konverteringsraten steget med 18% som følge af en bedre strukturering af sidens landingssider!

I dag er SEO en af de absolut vigtigste kanaler for Min Afsked.

59%

konverteringer fra SEO

39%

vækst i antallet af besøgende

18%

højere konverteringsrate

Udvidelse af sidens struktur og nyt content

Efter at have fået fundamentet på plads via vores gennemgående tekniske SEO-analyse, var det tid til at udvide sidens struktur og herefter udarbejdelsen af content til de nye landingssider.

Det har været drivkraften bag den vækst, man hos Min Afsked har oplevet det seneste år. Konverteringsraten er steget i takt med, at de nye landingssider er blevet implementeret. Det er et udtryk for, at vores søgeordsanalyse rammer rigtigt i forhold til det behov, der er på markedet.

" Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. "

— Sofie Lassen Kalke, CMO Sofa.dk

Med erfaring fra +250 cases i hele verden har vi helt sikkert også et par gode inputs til jer. Kontakt os i dag for at finde ud af, om vi er et potentielt match.

Kontakt os

Min Afsked er en autoritet i branchen

Det har fra start været vigtigt, at Min Afsked anses som værende en autoritet i branchen. Derfor har vi, sideløbende med landingssiderne for deres service, også arbejdet intenst med et content-univers, der har kunnet bakke op om sidens autoritet.

Fokus på indirekte søgninger i branchen har været medvirkende til, at Min Afsked vækster og forbedrer sine rankings for hver måned der går.

B2C & B2B

Experience from +250 cases