Sådan har vi hjulpet Nailster med SEO

FRA LILLE STARTUP TIL VÆKSTVIRKSOMHED

Resultatet af et SEO Framework der virker

Vi arbejder ud fra vores ICE SEO Framework til e-commerce cases. Arbejdsgangene er skræddersyet til de behov, en e-commerce virksomhed har, når det kommer til vækst via de organiske søgeresultater.

218%

vækst i omsætningen via SEO

521%

vækst i antallet af besøgende

Søgeordsanalyse & Content Mapping har været nøgleordene

Kunderne er utålmodige. Giver vi dem ikke præcis det, de søger efter, så hopper de videre til en konkurrent. Derfor har der i denne case været et enormt fokus på kontinuerlig søgeordsanalyse og content mapping. Det har været med til at sikre, at vi hele tiden kan være så relevante som muligt, når en potentiel kunde søger efter et produkt i sortimentet.

Ikke nok med at dette har hjulpet på SEO-indsatsen, så har det også været med til at øge performance på både Google Ads og Paid Social (Facebook, Instagram, SnapChat, TikTok og Pinterest) – alle kanaler er vi i ICE DIGITAL stolte af at håndtere for Nailster.dk.

Med erfaring fra +250 cases i hele verden har vi helt sikkert også et par gode inputs til jer. Kontakt os i dag for at finde ud af, om vi er et potentielt match.

Kontakt os

SEO-arbejde der hjælper i hele forretningen

Vores SEO-arbejde går langt udover ‘bare’ at skabe vækst via de organiske søgeresultater på Google. I og med vores ICE SEO Framework er skræddersyet til e-commerce, så assisterer SEO-arbejdet bl.a. også i:

Indkøb og udvikling af nye produkter via søgeordsanalyser

Vores søgeordsanalyser giver ikke kun indblik i, hvilke søgeord der rankes på lige nu. Det giver også et indblik i, hvilken efterspørgsel der er på markedet. På den måde kan vi rådgive omkring udvidelse af produktsortimentet og produktudvikling – alt sammen baseret på data.

" Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. "

— Sofie Lassen Kalke, CMO Sofa.dk

Strukturering af webshoppen til fordel for alle marketing-kanaler

Vi udarbejder altid et ICE Content Map, hvor man som e-commerce får en komplet playbook til den optimale strukturering af landingssider på sitet. Det er med til at maksimere performance via SEO, Google Ads, Facebook/Instagram og alle andre marketingkanaler.

Grunden er simpel: Giv den potentielle kunde en landingsside med præcis det, som vedkommende efterspørger.

Unik viden om konkurrencesituationen

En grundig analyse af konkurrenterne er en fast bestanddel af vores ICE SEO Framework. Det munder altid ud i spændende inspiration, muligheder for differentiering og en konstant monitorering af status quo på markedet.

Ved bl.a. at følge med i Brand Share og Search (hvor stor en andel af brand-searches indenfor nelge-kategorien står Nailster for kontra konkurrenterne), konkurrenternes produkt- og kategori-udvidelser samt nye SEO-mæssige tiltag, har vi konstant en finger på pulsen i den niche, vi arbejder i.

B2C & B2B

Experience from +250 cases