Dine opgaver vil bestå af

  • Optimere konverteringsrater på vores kunders hjemmeside.
  • Identificere problemer og områder der ud fra “best practice” bør laves om.
  • Opsætning og analysering af udfald på A/B split test.
  • Rapportere og fremvise resultater til vores kunder.

 

Om dig

Den ideelle kandidat for os kunne have en uddannelse indenfor enten kommunikation eller markedsføring, men vi vægter hands-on erfaring endnu højere end uddannelsesniveau. Derudover er det vigtigt for os, at du har stor interesse og nysgerrighed for markedsføring, så vi sammen kan vækste virksomheden og blive endnu bedre.

Vi forventer at du

  • Har erfaring med konverteringsoptimering.
  • Har kendskab til UX.
  • Har erfaring med Google Analytics.
  • Har en god brugerforståelse og kan videreformidle, hvilke ændringer og forbedringer, der skal foretages til vores kunder.
  • Har kendskab til testformer og analyseværktøjer som f.eks. Google Optimize eller VWO.
  • Har generel interesse og forståelse for markedsføringskanaler.

Om os

ICE DIGITAL er ikke et klassisk digitalt marketingbureau, men en digital vækstpartner, der har fokus på markedsføring i højeste kvalitet. Vores største opgave ligger i at hjælpe virksomheder med at opnå deres mål – hvad end det er vækst, flere salg eller flere relevante henvendelser fra potentielle kunder. For os er markedsføring ikke bare markedsføring, men vi vægter højt at udføre et godt stykke arbejde af høj kvalitet. Vi laver ikke samlebåndsarbejde, men anstrenger os for at levere resultater i topklasse. For os handler det om kvalitet og godt håndværk.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø og tror på fleksibilitet og frihed under ansvar, så du kan strukturere din dag på den måde du arbejder bedst, så længe du opfylder dine arbejdsopgaver tilfredsstillende. Du vil komme til at være tilknyttet vores kontor i enten Aarhus eller Aalborg, men med mulighed for at arbejde remote.

Du vil blive en del af et stærkt team med en unik og varm medarbejderkultur med plads til frihed og stor vægt på personlig udvikling. Vi er idérige, løsningsorienterede og fokuserede på konstant udvikling.

Vil du være en del af holdet og hjælpe os med at hjælpe andre, så send en ansøgning og CV til mig på ss@icedigital.dk. Vi holder samtaler løbende, og ansætter når vi har fundet den rette kandidat. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte mig på mail.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

– Søren Skriver, Partner

B2C & B2B

Experience from +250 cases