Du kan bl.a. komme til at arbejde med

  • Oprettelse af Facebook kampagner.
  • Opsætning og optimering af Google Ads-konti.
  • Udarbejdelse af SEO analyse.
  • Linkbuilding.

 

Om dig

Du er under uddannelse, har stor interesse og nysgerrighed for digital markedsføring og du er motiveret for at lære og udvikle dine kompetencer.

Vi forventer at du

  • Har generel interesse og nysgerrighed for markedsføringskanaler.
  • Er proaktiv, ansvarsfuld og detaljeorienteret.
  • Er drevet af at levere gode resultater og lære undervejs.
  • Er i gang med en relevant uddannelse.

 

Om os

ICE DIGITAL er ikke et klassisk bureau, men en digital vækstpartner, der har fokus på markedsføring i højeste kvalitet. Vores største opgave ligger i at hjælpe virksomheder med at opnå deres mål – hvad end det er vækst, flere salg eller flere relevante henvendelser fra potentielle kunder. For os er markedsføring ikke bare markedsføring, men vi vægter højt at udføre et godt stykke arbejde af høj kvalitet. Vi laver ikke samlebåndsarbejde, men anstrenger os for at levere resultater i topklasse. For os handler det om kvalitet og godt håndværk.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø, og for os er det vigtigt at have det sjovt mens man lærer. Vi tror på fleksibilitet og frihed under ansvar, så du kan strukturere din dag på den måde du arbejder bedst, så længe du opfylder dine arbejdsopgaver tilfredsstillende.

Du vil blive en del af et stærkt team med en unik og varm medarbejderkultur med plads til frihed og stor vægt på personlig udvikling. Vi er idérige, løsningsorienterede og fokuserede på konstant udvikling.

Vi forestiller os at du starter i august/september, og at forløbet varer 4-6 måneder. Det præcise timetal og varighed aftaler vi sammen, så det passer dig og dit studie.

Vil du være en del af holdet og hjælpe os med at hjælpe andre, så send en ansøgning og CV til mig på ss@icedigital.dk. Vi holder samtaler løbende, og ansætter når vi har fundet den rette kandidat. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte mig på mail.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

– Søren Skriver, Partner

B2C & B2B

Experience from +250 cases